Solvärme

Solvärme med helhetslösning

Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med solvärme.

Miljövänligare än solvärme blir det inte

Solvärme är idag det mest miljövänliga alternativet för uppvärmning. Det fungerar bäst för uppvärmning av tappvatten, eller som ett komplement för uppvärmning av huset. Beräkningar visar att solen kan värma upp det mesta av en villas varmvattenbehov under det ljusa halvåret, därför finns det pengar att spara.

Fördelar med solvärme

Miljövänligt

Om man räknar in alla faktorer så är solvärme det mest miljövänliga alternativet.

Underhållsfritt

Moderna solvärmeanläggningar kräver mycket lite löpande underhåll.

Flexibelt

Solpaneler kan monteras på alla sorters tak och även på husfasader.

Skaffa solvärme – så går det till

Innan du bestämmer dig för solvärme så besöker vi dig för att undersöka förutsättningarna och ge dig ett kostnadsförslag. Vid installationen monterar vi solfångare på ditt tak och därefter installeras värmepumpen av våra installatörer. Hela arbetet tar normalt två till fyra dagar.

Installationen görs av vår personal som är välutbildad och certifierad. Självklart har vi även ansvarsförsäkring för de arbeten vi utför.

När vi är klara med installationen får du en genomgång av funktioner, inställningar och skötselråd. Du får även ett igångkörningsprotokoll.

Inom sex månader efter installationen så tar vi kontakt med dig för att stämma av att allt fungerar som det ska. Du har då möjlighet att ställa frågor och dessutom få tips och råd om hur du bäst hanterar din nya solvärmeanläggning.

Installationen görs av vår personal som är välutbildad och certifierad. Självklart har vi även ansvarsförsäkring för de arbeten vi utför.

Vi tar ansvar

För att du som kund ska känna full trygghet när du köper värmepump från oss så tar vi ansvar för hela arbetet. Vi anlitar inga underentreprenörer och tar hand om allt från råd och planering till färdig installation.

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.

Kommentarer inaktiverade.