Luft/vattenvärme

Luft/vattenvärme med helhetslösning

Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med luftvattenvärme.

Med en luft/vattenvärmepump får du värme från luften även när det är kallt ute

Har du vattenburen värme idag kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vattenvärmepump, eftersom den inte kräver borrning eller grävning.

Systemet tar vara på den lagrade solenergi som finns i luften och omvandlar den till varmt vatten i dina ledningar. En luft/vattenvärmepump ger både värme och vatten, året om.

Fördelar med luft/vattenvärme

Sparar pengar

Genom att komplettera ett befintligt vattenburet värmesystem kan du spara pengar.

Miljövänligt

Återvinner den lagrade solenergi som finns i luften omkring oss. Det är energi som är både befintlig och förnybar.

Enkelt att installera

Du behöver varken borra eller gräva.

Skaffa luft/vattenvärme – så går det till

Innan du bestämmer dig för luft-/vattenvärme så besöker vi dig för att undersöka förutsättningarna och ge dig ett kostnadsförslag.

Har du ett befintligt system för vattenburen värme är det endast installationen av värmepumpen som krävs. Det tar ungefär en till två dagar.

Installationen görs av vår personal som är välutbildad och certifierad. Självklart har vi även ansvarsförsäkring för de arbeten vi utför.

Inom sex månader efter installationen så tar vi dessutom kontakt med dig för att stämma av att allt fungerar som det ska. Du har då möjlighet att ställa frågor och dessutom få tips och råd om hur du bäst hanterar din nya luft/vattenvärmepump.

Vi tar ansvar

För att du som kund ska känna full trygghet när du köper värmepump från oss så tar vi ansvar för hela arbetet. Vi anlitar inga underentreprenörer och tar hand om allt från råd och planering till färdig installation.

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.

Kommentarer inaktiverade.