Värmepumpar med helhetslösningar

Vi säljer och installerar alla olika typer av värmepumpar. Välj vilken som passar dina behov bäst!

Aero luftvärmepump från IVT

Luftvärmepumpar

En luft/luftvärmepump är ett kostnadseffektivt sätt att minska dina uppvärmningskostnader, om du inte har ett vattenburet värmesystem.
Airx luftvattenvärmepump

Luft/vattenvärmepumpar

Har du redan vattenburen värme kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vattenvärmepump. Kräver varken borrning eller grävning.
Återanvänd din värme i huset med en Frånluftsvärmepump

Frånluftsvärmepumpar

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut.
Bergvärme med helhetslösning

Bergvärmepumpar

I berget under oss finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge skön värme i ditt hus.
Bergvämre från IVT

Jordvärmepumpar

Jordvärme kan vara ett bra val om det inte finns berg som lämpar sig för bergvärme där du bor.
Sjövärme

Sjövärmepumpar

Om du bor nära en sjö och det inte finns berg att borra i så kan sjövärme vara ett bra alternativ.
Poolvärme från Pahlens

Poolvärmepumpar

Oavsett storlek på poolen så har vi produkter som passar. Vi har en serie med poolvärmepumpar i flera olika storlekar, för allt från den minsta poolen till stora villapoolar.

Varför värmepump?

Värmepumpar använder solenergin som lagras i berget, i atmosfären och luften i ditt hus. Med val av rätt värmepump kan du spara upp till 80% av dina värmekostnader. Värmepumparna vi säljer och installerar klarar att göra värme och varmvatten även när det är som kallast ute.

Tack vare att värmepumpar använder ca 80% solenergi som hela tiden fylls på av solen strålar så ökar värdet på ditt hus när du väljer att installera värmepump. Även kommande ägare har alltså glädje av din investering, eftersom värmen inte tar slut.

IVT Värmepumpar

IVT har branschens bredaste och grönaste produktutbud.

Värmepumpar från IVT används i såväl villor som större fastigheter. Och IVT är de enda som kan erbjuda Svanenmärkta värmepumpar.

Som IVT Center är ENWELL Energikontroll ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav.

Service när du behöver den

Utöver en noggrann installation och montering av värmepump är också service en viktig del. Våra medarbetare på ENWELL Energikontroll finns redo att hjälpa till när du behöver hjälp med reparationer eller service.

Även när allt fungerar som det ska är regelbunden service otroligt viktigt för många typer av värmepumpar för att maximera deras livstid. Vi hjälper dig med professionell service på alla typer av värmepumpar, som luftvärme, bergvärme och frånluftsvärme.

Kostnadsfritt hembesök i Söderköping, Norrköping, Linköping, Västervik m.m.

Det är självklart viktigt att anpassa lösningen till varje hem och fastighet. Därför gör vi kostnadsfria hembesök för att titta på hur förutsättningarna ser ut för till exempel bergvärmepump, frånluftsvärmepump, poolvärme, solceller eller annan lösning.

Du får ett kostnadsförslag, och när du bestämt dig sköter vi hela installationen inklusive eventuella reparationer och service.

Kommentarer inaktiverade.