Vi säljer och installerar alla olika typer av värmepumpar. Välj vilken som passar dina behov bäst!

Bergvärme med helhetslösning

Bergvärme

I berget under oss finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge skön värme i ditt hus.
Jordvärme med helhetslösning

Jordvärme

Jordvärme kan vara ett bra val om det inte finns berg som lämpar sig för bergvärme där du bor.
Sjövärme med helhetslösning

Sjövärme

Om du bor nära en sjö och det inte finns berg att borra i så kan sjövärme vara ett bra alternativ.
Aero luftvärmepump från IVT

Luft/luftvärme

En luft/luftvärmepump är ett kostnadseffektivt sätt att minska dina uppvärmningskostnader, om du inte har ett vattenburet värmesystem.
Luftvattenvärmepump som alternativ för bergvärme

Luft/vattenvärme

Har du redan vattenburen värme kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vattenvärmepump. Kräver varken borrning eller grävning.
Återanvänd din värme i huset med en Frånluftsvärmepump

Frånluftsvärme

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut.

Poolvärme från Pahlens

Poolvärme

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut.

Varför värmepump?

Värmepumpar använder solenergin som lagras i berget, i atmosfären och luften i ditt hus. Med val av rätt värmepump kan du spara upp till 80% av dina värmekostnader. Värmepumparna vi säljer och installerar klarar att göra värme och varmvatten även när det är som kallast ute.

Tack vare att värmepumpar använder ca 80% solenergi som hela tiden fylls på av solen strålar så ökar värdet på ditt hus när du väljer att installera värmepump. Även kommande ägare har alltså glädje av din investering, eftersom värmen inte tar slut.

IVT Värmepumpar

IVT har branschens bredaste och grönaste produktutbud.

Värmepumpar från IVT används i såväl villor som större fastigheter. Och IVT är de enda som kan erbjuda Svanenmärkta värmepumpar.

Som IVT Center är Energikontroll ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav.

Kommentarer inaktiverade.