Referenser

Funderar du på att installera värmepump. Här kan du läsa om vad några av våra kunder valt och deras erfarenheter.

Referens från Hedlund

Familjen Hedlund, Sala

En helt vanlig familj i en helt vanlig villa. Läs om hur familjen Hedlund i Sala sänkte sina uppvärmningskostnader med nästan 20 000 kr per år, genom att installera bergvärme.

Referens från Jugansbo

Jugansbo bygdegårdsförening

Det är inte bara villaägare som kan spara pengar med bergvärme. När Jugansbo bygdegård skulle få nytt uppvärmningssystem var kraven att det skulle vara miljövänligt, lättskött och ge låga driftskostnader.

Referens från Salbohed

Salboheds Bygg och Anläggning, Västerås

Både nybyggda och äldre komersiella fastigheter har mycket att vinna med bergvärme. Salboheds Bygg och anläggning får både värmed och kyla genom en bergenergianläggning.

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.

Kommentarer inaktiverade.