Om Energikontroll

Energokontroll - IVT center

Kostnadsfri offert och kalkyl

Hitta rätt värmepump för dina behov och få en offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara.

Affärsidé

Att erbjuda våra kunder installationer av energi- och klimatlösningar med totalansvar från start till färdigställande.

Historia

Sedan 1989 har Energikontroll levererat och installerat klimat- och energilösningar till såväl den stora fastigheten som egna bostaden.
Verksamheten har med tiden växt från huvudkontoret i Söderköping till att omfatta installationer i hela Östergötland och norra Småland. Numer har vi, utöver Söderköping, kontor i Norrköping, Linköping & Västervik.

2018 förvärvades Energikontroll av bolaget ENWELL som tillsammans med statliga Vattenfall äger och driver ett rikstäckande nät av värmepumps- och energiföretag med lokal förankring.

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.

Kommentarer inaktiverade.